Skip to content

JAGT FORBI

JAGT FORBI er resultat af mødet mellem en jæger og en kok, begge fulde af passion for naturen, vildtet og de gode råvarer.

Bogen forener århundreders traditionsrige vildtretter med det moderne nordiske køkken og giver læseren et festfyrværkeri af småretter, garniturer, saucer og fonde. Den er skrevet til både erfarne jægere og almindeligt dødelige, der ønsker indblik i vildtets utallige anvendelsesmuligheder i køkkenet, men ikke nødvendigvis har adgang til det friskskudte vildt.

Knæk og bræk og velbekomme!

 

Personerne bag
René Jantzen er idémanden bag JAGT FORBI. Han er indehaver af virksomheden Uniplate, og ikke mindst er han passioneret jæger og outdoor-menneske med en særlig glæde ved madlavning under åben himmel.

Klavs Styrbæk er forfatteren og kokken, der står bag bogens opskrifter. Han driver virksomheden STYRBÆKS, hvor han med stor kreativitet og begejstring har skabt en gastronomisk legeplads for sig selv og sine gæster. Klavs er også forfatter til den internationalt prisbelønnede kogebog Mormors mad, ligesom han har været medforfatter til flere værker om kogekunst/gastrofysik. Han blev i 2008 tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for kogekunst.

Back To Top