Skip to content

Om STYRBÆKS

Vi har fra årsskiftet 2014 fulgt Kvægtorvs-æraen op med STYRBÆKS. Her har vi over en periode på 3-4 år restaureret en tidligere avlsgård med eksklusive køkkenfaciliteter, smukke stuer, dansk design og en unik kunstsamling.

STYRBÆKS er et fynsk, gastronomisk projekt med kvalitetsfødevarer som basis for en virksomhed, der spænder fra gourmetrestaurant og skræddersyede, individuelle arrangementer til møde- og kursusvirksomhed, kokkekurser og produktudvikling.

STYRBÆKS er startet på en vision om det gode liv med mere nærvær og kortere afstand mellem gæster og køkken, med tættere kontakt til de gode producenter og til alle dem, der ligesom os tror på, at det hele kan se lidt anderledes ud, hvis vi tænker os om, nyder det hele lidt mere, og alle sammen forsøger at påvirke udviklingen en lille smule.

På STYRBÆKS har vi ikke faste åbningsdage, men til gengæld heller ikke faste lukkedage. Det betyder rent praktisk, at vi holder åbent på udvalgte datoer, hvor alle kan reservere ved at ringe eller sende os en mail.

På øvrige datoer kan der reserveres til alle former for arrangementer og for mindre eller større selskaber, hvor det som udgangpunkt vil det være for min. 12 til 15 personer.

For denne slags reservationer laver vi en årtidsaktuel menu, hvor man vælger mellem f.eks. 3, 4 eller 5 serveringer.

Hør nærmere på tlf. 6591 5001 eller mail@styrbaeks.dk

Vi glæder os til at se jer på STYRBÆKS

– Pia & Klavs Styrbæk –

Back To Top