skip to Main Content

NytårsMenu 2022 – Værd at vide

Afhentning
Ved køb oplyser man den mailadresse, vi skal sende en bekræftelseskvittering til, og den bedes man have klar ved afhentning.

Tidsintervallet for afhentning fremgår af varenummeret i bestillingen, fx ”afh. 31/12/2022 kl. 16:30 – 17:00”.

Afhentning sker den 31/12/2022 indenfor det valgte tidsinterval på vores adresse:

STYRBÆKS, Slettensvej 223, 5270 Odense N

Forespørgsler om ændring i det bestilte antal
Hvis man af den ene eller anden årsag får brug for at ændre i antallet af de bestilte kuverter, hjælper vi gerne, hvis vi kan. I sagens natur, vil dette blive sværere jo længere frem vi kommer, og især i ugen op til nytårsaften bliver det mere usandsynligt, at vi kan ændre i vores pakkekonstellationer. Men der sker ikke noget ved at kontakte os og høre nærmere – mail@styrbaeks.dk eller tlf. 21 70 80 18.

Bestilte menuer kan ikke afbestilles, men hvis man pludselig står i en situation, hvor man har brug for at gøre kuvertantallet lavere, vil vi gerne prøve, om en reduktion af en bestilling kan formidles videre. Skriv og hør nærmere, hvis behovet opstår. Hvis der kan reduceres i antallet, vil det ske med en dekort på kr. 50 pr. kuv. til dækning af transaktions- og bogføringsomkostninger.

Vores kapacitet ikke er uden begrænsninger – bestil i god tid
Vores kapacitet er ikke uden begrænsninger, selvom vi har reserveret en anseelig mængde af de gode råvarer hos vore leverandører. Hold evt. øje med, hvornår de mest populære af de oprindelige otte intervaller begynder at blive lukket ned – så længe de fleste er åbne, melder vi ikke udsolgt fra den ene dag til den anden!

Forbehold
Vi tager forbehold for ændringer i menuen. Derudover tages forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og tekniske fejl. Alle priser er inkl. moms i DKK.

Betaling
Betaling kan ske med dankort, visa/dankort og mobilepay tilknyttet et af disse kort.
I princippet sker betaling sammen med købet, men da vi hæver ‘i puljer’, sker hævningen fra kontoen ofte først på et senere tidspunkt.

PROBLEMER MED AT GENNEMFØRE BETALINGEN?
Har man problemer med at gennemføre betalingen, kan årsagen være, at man endnu ikke har fået tilknyttet et mobilnummer og et kodeord til kort-betalingen.

Løsning med kodeord via mobiltelefonen kaldes ‘”Dankort Secured by Nets”, og oprettelsen sker gennem nets. Dette citat er fra nets hjemmeside, hvorfra man også klarer det praktiske:

“Tilmeld dit kort: For at handle i netbutikker, der benytter Dankort Secured by Nets, Visa Secure eller Mastercard Identity Check, skal du have tilknyttet et mobilnummer og et kodeord til dit betalingskort. Dit pengeinstitut har måske allerede tilmeldt et mobilnummer, ellers kan du tilmelde det og oprette et kodeord her”

3D Secure – Verified by Visa og MasterCard Secure Code (nets.eu)

Back To Top