skip to Main Content

Book Huset

At afholde selskab er absolut ikke blevet lettere for firmaer eller private, førhen var dato og gæsteliste det største arbejde, hvorefter man bestilte på en passende lokalitet, hvor sovsen havde et godt renommé og kødet var mørt.

I en verden af i dag, hvor mad, meninger, signaler og holdninger, kvalitet og identitet, religion og politik, muligheder og umuligheder, lokalt og globalt også står på tjeklisten, er det hele nok blevet lidt mere kompliceret – men niveauet er heldigvis samtidig blevet højere, og det er blevet sjovere at være gæst.

Den kvalitetsbevidsthed, der syder i bevidstheden, har skabt en fantastisk grobund for, at et selskab kan blive løftet af den naturlige madglæde og den gode råvare i omgivelser med personlighed, så man husker det hele længe efter.

I køkkenet på STYRBÆKS, i husets epicenter, kan alle kigge forbi og få en snak med kokken eller stillet sin nysgerrighed om råvarer og retternes tilblivelse, vende de uhørt høje priser på klipfisk og den politiske situation i Polen. .

Udover et gennemtænkt køkken og herlige vine vil vi gerne bidrage med vores hjerne og hjerte, erfaring, kvalitetsbevidsthed og nysgerrighed, egenart og bevidstheden om, at ethvert selskab har sin egen sjæl, hvor nogen tager ansvar for, at personligheden kommer indefra og ikke fra kopier, modeluner eller en kok, der overtager selskabet i selvglæde over en hjemmelavet hindbæris – men lidt stolthed slipper man nok aldrig for..

Til at følge årets gang sammensætter vi vores aktuelle menu, som selvfølgelig kan tilpasses og justeres alt afhængig af arrangementets størrelse og karakter.

Kontakt os på tlf. 6591 5001 eller mail@styrbaeks.dk, og hør nærmere.

Back To Top